Поки що відсутні
Професійна мясорубка для подрібнення м’яса та риби на фарш, повторного помолу котлетної маси та наповнювання ковбасних виробів. Продуктивність - 280 кг/год. Комплектація - унгер. В коплекті: 2 решітки та 3 ножа. 380В.
Професійна мясорубка з Білорусії для подрібнення м’яса та риби на фарш, повторного помолу котлетної маси та наповнювання ковбасних виробів. Продуктивність - 80 кг/год. Комплектація - напівунгер. В коплекті: 2 решітки зовнішнім діаметром 60 мм (діаметр отворів 5мм і 9мм) і 1 насадка під ковбаси (на виході діаметр внутр. 19 мм, діаметр зовн. 24 мм,...
Картоплеочисна машина для професіного використання на підприємствах харчової промисловості. Час одного циклу - 2 хв. Продуктивність - 150 кг/год. Об’єм робочої камери - 7 кг.
Професійна мясорубка з Білорусії для подрібнення м’яса та риби на фарш, повторного помолу котлетної маси та наповнювання ковбасних виробів. Продуктивність - 300 кг/год. Комплектація - унгер. В коплекті: 2 решітки зовнішнім діаметром 82 мм (діаметр отворів 5 мм і 9 мм) + 2 упорних кільця та 1 насадка під ковбаси (на виході діаметр внутр. 19 мм, діаметр...
Картоплеочисна машина для професіного використання на підприємствах харчової промисловості. Час одного циклу - 2 хв. Продуктивність - 300 кг/год. Об’єм робочої камери - 10 кг.
Професійна мясорубка для подрібнення м’яса та риби на фарш, повторного помолу котлетної маси та наповнювання ковбасних виробів. Продуктивність - 350 кг/год. Комплектація - унгер. В коплекті: 2 решітки зовнішнім діаметром 82 мм (діаметр отворів 5 мм і 9 мм) + 2 упорних кільця та 1 насадка під ковбаси (на виході діаметр внутр. 19 мм, діаметр зовн. 24 мм,...
Професійна мясорубка для подрібнення м’яса та риби на фарш, повторного помолу котлетної маси та наповнювання ковбасних виробів. Продуктивність - 600 кг/год. Комплектація - унгер. В коплекті: 2 решітки зовнішнім діаметром 105 мм (діаметр отворів 5 мм і 9 мм) + 2 упорних кільця та 1 насадка під ковбаси (на виході діаметр внутр. 19 мм, діаметр зовн. 24 мм,...