Каталог

Включено фільтри:
Виробник
Живлення, В
Конвекція
Подача пару
Термощуп
Розмір дека
Автоматична мийка камери

Інформація

Знижки

  • Кутер SIRMAN C 4 VV CE
    Кутер SIRMAN C 4

    SIRMAN C 4 - професійний кутер для...

    20 047,08 грн. -7% 21 556,00 грн.
Пароконвектомати

Пароконвектомат — професійне кухонне теплове обладнання, яке використовує поєднання пару та
конвекції для приготування їжі. В них використовується програмне забезпечення, яке дозволяє
автоматизувати процес приготування. 

Пароконвектомати дозволяють виконувати майже всі можливі заходи із теплової обробки страв.
Таким чином вони можуть замінити н...

Пароконвектомат — професійне кухонне теплове обладнання, яке використовує поєднання пару та
конвекції для приготування їжі. В них використовується програмне забезпечення, яке дозволяє
автоматизувати процес приготування. 

Пароконвектомати дозволяють виконувати майже всі можливі заходи із теплової обробки страв.
Таким чином вони можуть замінити наступне теплове обладнання: пароварку, жарочну або
пекарську шафу, конвекційну піч, плиту, сковороду, варочний котел.

Базові режими роботи:

  1. використання пару (програмується необхідна вологість у камері та температура парової обробки). Сучасні пароконвектомати дозволяють створювати низькотемпературну пару від 30°C, завдяки цьому стає можливим виконувати термообробку без пошкодження структури продуктів.
  2. конвекція (вентилятори забезпечують циркуляцію гарячого повітря у камері для рівномірного розподілення тепла). При використанні конвекції продукція рівномірно готується на всіх рівнях камери.

Принцип пароутворення у пароконвекційних печах:

  • Нагрівання води в бойлері до утворення пари. Даний метод використовувався в старих моделях пароконвектоматів, був дуже енергоємним і мав ряд обмежень по температурі пари у камері;
  • Сучасні печі для використання пари використовують форсунки. Вода під великим напором розпилюється у вигляді туману в камері. Така технологія в сучасних пароконвектоматах не тільки знизила енергоспоживання, а й дала можливість виробляти низькотемпературну пару. Тепер Ви можете виконувати парову термообробку таких продуктів, як овочі, не руйнуючи структуру і зберігаючи всі корисні мікроелементи.

Докладніше

Пароконвектомати Товарів у наявності: 5

Показані 1 - 5 із 5 пунктів
Показані 1 - 5 із 5 пунктів

Пароконвектомат - все робимо в одному місці.

Професійні пароконвектомати давно використовуються в кафе, барах, ресторанах, столових піцеріях як універсальна машина термічної обробки продуктів. Завдяки можливості управління подачі пари і гарячого повітря пароконвектомат може як розморозити ніжні овочі, так і прожарити стейк. Використання парової конвекції також заощадить електрику в порівнянні з традиційною готуванням в духовій шафі, так як тепловіддача вологого повітря в рази вище, ніж сухого. У сучасних пароконвектоматах Ви можете одночасно готувати страви для різних замовлень. Кожен рівень окремо програмується, і після закінчення готування сигналізатор підкаже, яке блюдо вже готове.

Чим вигідно використовувати пароконвектомат?

Як уже писалося вище, пароконвектомати набагато швидше готують, в порівнянні з традиційними духовками. А так як тарифи на електрику постійно зростають, то з кожним днем ​​інвестиції в енергоефективне обладнання стають все більш вигідним капиталловложений. Крім цього, дуже важливу роль відіграє контроль за якістю приготованих страв. Використання термощупів в пароконвектоматах дозволяє автоматично контролювати ступінь готовності продуктів. Вам не треба більше буде переживати, що кухарі в метушні пережарити блюдо. Ваші клієнти будуть завжди задоволені якістю обслуговування, а значить популярність вашого сервісу завжди буде рости. Якщо Ви щодня готуєте певні продукти на продаж, то використання пароконвектоматів зменшить витрати на навчання персоналу, так як весь процес приготування можна запрограмувати, і він буде повторюватися день у день.

Як вибрати і купити пароконвектомат?

Щоб вибрати і купити пароконвектомат. Вам необхідно для себе вирішити, на скільки складні завдання Ви ставите перед ним. Якщо планується використання його в ресторані, то необхідно вибрати модель з найбільш складним програмним забезпеченням і зручним інтерактивним меню. Це важливо, тому що кухарям буде необхідно швидко вибирати потрібні програми від замовлення до замовлення. Якщо ж Ви хочете налагодити виробництво невеликого асортименту продуктів, то для Вас важливіше місткість камери, а переплачувати за широкий асортимент програм немає сенсу. Якщо Вам необхідна допомога в підборі моделі пароконвектомата, телефонуйте в магазин food-staff.com.ua, ми з радістю Вам допоможемо.