Каталог

Включено фільтри:
Живлення, В
Терка

Інформація

Знижки

Мясорубки

Професійні / промислові мясорубки - механічне обладнання для ресторанів, їдалень та піцерій. Головна відмінність від побутових мясорубок полягає у тому, що професійні можуть працювати 8 годин без перерви. Під час вибору обладнання зверніть увагу на потужність мясорубки та на базову комплектацію ріжучих аксесуарів.

Мясорубки Enterpise - стандарт...

Професійні / промислові мясорубки - механічне обладнання для ресторанів, їдалень та піцерій. Головна відмінність від побутових мясорубок полягає у тому, що професійні можуть працювати 8 годин без перерви. Під час вибору обладнання зверніть увагу на потужність мясорубки та на базову комплектацію ріжучих аксесуарів.

Мясорубки Enterpise - стандартний набір в який входять односторонній ніж та решітка. Такі мясорубки варто купувати, якщо планується працювати з куриним або відвареним мясом.

Мясорубки напівунгер (1/2 унгер, Unger S3) комплектується підрізною решіткою, двостороннім ножем, решіткою. Мясорубки з набором напівунгер використовуються для переробки сирого жилавого мясо.

Мясорубки повний унгер (Unger S5) комплектуються підрізною решіткою, двома двосторонніми ножами, великою та малою решіткою. Такі моделі використовуються для переробки другосортного м’яса.

Докладніше

Мясорубки Товарів у наявності: 24

на сторінку
Показані 1 - 20 із 24 пунктів
Показані 1 - 20 із 24 пунктів

Мясорубка промислова - фарш без клопоту

Промислові мясорубки були винайдені в середині минулого століття з метою полегшення роботи на кухні. З тих пір сотні, навіть тисячі кухарів не раз сказали спасибі винахідникові цього механізму. Адже з їх допомогою подрібнення м'ясо і риби на фарш, повторне подрібнення котлетної маси і набивання ковбас, отримання фаршу самої різної консистенції стало не тільки легким, але ще й швидким процесом. Мясорубка професійна відрізняється від побутової розмірами, вагою, матеріалом корпусу і деталей і продуктивністю. При цьому слід пам'ятати, що промислова мясорубка - це мясорубка електрична. Професійна сфера вимагає електрифікація процес, так як ручна обробка займає набагато більше часу і зусиль. До того ж мясорубки промислового типу роблять з металів і сплавів, це гарантує їм більш довгий термін служби, при цьому мясорубка електрична промислова здатна працювати по 24 години без зупинки, витримуючи колосальні навантаження.


Як купити професійну мясорубку?

Перш ніж купити промислову мясорубку, слід оцінити масштаби свого виробництва. І тільки виходячи з цього вибирати модель. Перевантаживши невелику і недорогу машину, можна легко вивести її з ладу і дорого віддати за ремонт, а зайво потужна машина не виправдає витрачених на неї коштів, якщо обсяг сировини, що переробляється набагато менше, ніж вона здатна обслужити. Однак і тут є нюанс - чим більше потужність мясорубки, тим вище її продуктивність і тим більш жорстке м'ясо вона зможе переробляти. У будь-якому випадку для виробництва фаршу в промислових цілях потрібна мясорубка промислова. Ціна на цей вид техніки так само залежить від продуктивності устаткування і наявності додаткових функцій і насадок.

Де купити промислову мясорубку?

Купити професійну м'ясорубку - не проблема. Досить ввести в пошук «куплю промислову мясорубку», і Інтернет запропонуємо вам таке різноманіття варіантів, що в пору розгубитися. Тим більше що практично не залишилося країни, яка б не виробляла мясорубки промислові: Італія, Німеччина, Туреччина, Білорусь ... Як тут не розгубитися! Розумніше і найпростіше скористатися нашим сайтом, на якому ви знайдете моделі найбільш популярних виробників професійних мясорубок, зможете ознайомитися з описом товарів, а при необхідності зв'язатися з менеджером, який допоможе визначитися з вибором і оформити покупку.