Каталог
Завантаження...
Професійна мясорубка із модулем для...
Професійні / промислові мясорубки - механічне обладнання для ресторанів, їдалень та піцерій. Головна відмінність від побутових мясорубок полягає у тому, що професійні можуть працювати 8 годин без перерви. Під час вибору обладнання зверніть увагу на потужність мясорубки та на базову комплектацію ріжучих аксесуарів.
Мясорубки Enterpise - стандарт...
Професійні / промислові мясорубки - механічне обладнання для ресторанів, їдалень та піцерій. Головна відмінність від побутових мясорубок полягає у тому, що професійні можуть працювати 8 годин без перерви. Під час вибору обладнання зверніть увагу на потужність мясорубки та на базову комплектацію ріжучих аксесуарів.
Мясорубки Enterpise - стандартний набір в який входять односторонній ніж та решітка. Такі мясорубки варто купувати, якщо планується працювати з куриним або відвареним мясом.
Мясорубки напівунгер (1/2 унгер, Unger S3) комплектується підрізною решіткою, двостороннім ножем, решіткою. Мясорубки з набором напівунгер використовуються для переробки сирого жилавого мясо.
Мясорубки повний унгер (Unger S5) комплектуються підрізною решіткою, двома двосторонніми ножами, великою та малою решіткою. Такі моделі використовуються для переробки другосортного м’яса.
Габарити: 220x370x450 Тех. дані: 0,30 кВт / 220В МЯСОРУБКА ЕЛЕКТРИЧНА система ENTERPRISE продуктивність 80 кг / год реверс, захист від перевантажень комплект: ніж, дві решітки 4,5 / 6,0 мм, насадка для ковбаси Ø 20 мм вентильований двигун матеріал - нерж.сталь
Професійна мясорубка, корпус із нержавіючої сталі. Потужність – 0.35 кВт. Комплектується набором ножів Enterprise. Продуктивність - 30 кг/год.
Габарити: 220x400x460, Тех. дані: 0,55 кВт / 220В, МЯСОРУБКА ЕЛЕКТРИЧНА, система ENTERPRISE, продуктивність 150 кг / год, реверс, захист від перевантажень, комплект: ніж, дві решітки 6,0 / 8,0 мм, насадка для ковбаси Ø 20 мм, матеріал - нерж.сталь
Професійна мясорубка із модулем для натирання сиру та сухарів. Потужність – 1.1 кВт. Комплектується набором ножів Enterprise. Продуктивність - 30 кг/год.
Професійна мясорубка із ріжучим набором Enterprise. Потужність – 0,75 кВт. Продуктивність - 140 кг/год.
Професійна мясорубка для подрібнення м’яса та риби на фарш, повторного помолу котлетної маси та наповнювання ковбасних виробів. Продуктивність - 280 кг/год. Комплектація - унгер. В коплекті: 2 решітки та 3 ножа. 380В.
Професійна мясорубка із ріжучим набором 1/2 Unger. Потужність – 0,75 кВт. Продуктивність - 140 кг/год.
Габарити: 250x490x530, Тех. дані: 0,90 кВт / 220В, МЯСОРУБКА ЕЛЕКТРИЧНА, система ENTERPRISE, продуктивність 250 кг / год, реверс, захист від перевантажень, комплект: ніж, дві решітки 6,0 / 8,0 мм, насадка для ковбаси Ø 20 мм, матеріал - нерж.сталь
Професійна мясорубка із ріжучим набором Enterprise. Потужність – 1,1 кВт. Продуктивність - 280 кг/год.
Професійна мясорубка з Білорусії для подрібнення м’яса та риби на фарш, повторного помолу котлетної маси та наповнювання ковбасних виробів. Продуктивність - 80 кг/год. Комплектація - напівунгер. В коплекті: 2 решітки зовнішнім діаметром 60 мм (діаметр отворів 5мм і 9мм) і 1 насадка під ковбаси (на виході діаметр внутр. 19 мм, діаметр зовн. 24 мм,...
Професійна мясорубка з Білорусії для подрібнення м’яса та риби на фарш, повторного помолу котлетної маси та наповнювання ковбасних виробів. Продуктивність - 300 кг/год. Комплектація - унгер. В коплекті: 2 решітки зовнішнім діаметром 82 мм (діаметр отворів 5 мм і 9 мм) + 2 упорних кільця та 1 насадка під ковбаси (на виході діаметр внутр. 19 мм, діаметр...
Мясорубка промислова - фарш без клопоту
Промислові мясорубки були винайдені в середині минулого століття з метою полегшення роботи на кухні. З тих пір сотні, навіть тисячі кухарів не раз сказали спасибі винахідникові цього механізму. Адже з їх допомогою подрібнення м'ясо і риби на фарш, повторне подрібнення котлетної маси і набивання ковбас, отримання фаршу самої різної консистенції стало не тільки легким, але ще й швидким процесом. Мясорубка професійна відрізняється від побутової розмірами, вагою, матеріалом корпусу і деталей і продуктивністю. При цьому слід пам'ятати, що промислова мясорубка - це мясорубка електрична. Професійна сфера вимагає електрифікація процес, так як ручна обробка займає набагато більше часу і зусиль. До того ж мясорубки промислового типу роблять з металів і сплавів, це гарантує їм більш довгий термін служби, при цьому мясорубка електрична промислова здатна працювати по 24 години без зупинки, витримуючи колосальні навантаження.
Як купити професійну мясорубку?
Перш ніж купити промислову мясорубку, слід оцінити масштаби свого виробництва. І тільки виходячи з цього вибирати модель. Перевантаживши невелику і недорогу машину, можна легко вивести її з ладу і дорого віддати за ремонт, а зайво потужна машина не виправдає витрачених на неї коштів, якщо обсяг сировини, що переробляється набагато менше, ніж вона здатна обслужити. Однак і тут є нюанс - чим більше потужність мясорубки, тим вище її продуктивність і тим більш жорстке м'ясо вона зможе переробляти. У будь-якому випадку для виробництва фаршу в промислових цілях потрібна мясорубка промислова. Ціна на цей вид техніки так само залежить від продуктивності устаткування і наявності додаткових функцій і насадок.
Де купити промислову мясорубку?
Купити професійну м'ясорубку - не проблема. Досить ввести в пошук «куплю промислову мясорубку», і Інтернет запропонуємо вам таке різноманіття варіантів, що в пору розгубитися. Тим більше що практично не залишилося країни, яка б не виробляла мясорубки промислові: Італія, Німеччина, Туреччина, Білорусь ... Як тут не розгубитися! Розумніше і найпростіше скористатися нашим сайтом, на якому ви знайдете моделі найбільш популярних виробників професійних мясорубок, зможете ознайомитися з описом товарів, а при необхідності зв'язатися з менеджером, який допоможе визначитися з вибором і оформити покупку.