Механічне обладнання
Підкатегорії
Витяжки використовуються як на професійній кухні в закладах харчування, так і в побуті. Витяжні зонти необхідні для відводу повітря з парами, що утворюються під час приготування їжі. Компанія food-staff.com.ua пропонує своїм клієнтам тільки високоякісні витяжки з доставкою по Україні.
Картоплеочисні машини промислові призначені для професійного використання у ресторанах, кав’ярнях, їдальнях. Придбавши картоплеочисну машину, Ви економите час (а відповідно і кошти на заробітній платі) своїх співробітників на очистці коренеплодів. Сучасні промислові картоплеочисні машини в змозі обробити до 450 кг картоплі в годину. Це дозволить швидко обслуговувати Ваших відвідувачів, бо картопля є одним з найбільш використовуваним продуктом на кухні.
Принцип роботи картоплеочисної машини промислової полягає у шліфуванні коренеплодів особливим диском. Видалена кожура може бути відведена до контейнеру, що розташований в самому апараті, або відразу до каналізації.
Під час вибору картоплеочисної машини з’ясуйте планову кількість продукту, що буде перероблятися. Великій вибір по продуктивності від світових лідерів професійного кухонного обладнання задовольнить вимоги як невеликого заведення, так і великої їдальні або ресторану. Ви можете купити від компактної настільної моделі до високопродуктивної машини, що розміщується на підлозі.
Кутер - обладнання для подрібнення продуктів (таких як фарш, овочі, горіхи та ін.). Кутери є головним елементом при приготуванні фаршу на підприємствах з м'ясопереробки.
При виробництві ковбасних виробів потрібно дуже високий ступінь подрібнення, який забезпечує однорідність структури, рівномірне перемішування, високу липкість, в'язкість і вологоутримуючу здатність фаршу. Для цього застосовують кутери і машини безперервної дії для тонкого подрібнення м'яса, тривалість обробки залежить від ступеня подрібнення м'язових волокон.
Планетарні міксери отримали свою назву завдяки тому, що в процесі роботи насадка обертається навколо осі чаші і навколо власної осі. Такий принцип роботи забезпечує оптимальний результат і ретельний заміс будь-яких видів тіста без постійного контролю з боку оператора.
Професійні / промислові мясорубки - механічне обладнання для ресторанів, їдалень та піцерій. Головна відмінність від побутових мясорубок полягає у тому, що професійні можуть працювати 8 годин без перерви. Під час вибору обладнання зверніть увагу на потужність мясорубки та на базову комплектацію ріжучих аксесуарів.
Мясорубки Enterpise - стандартний набір в який входять односторонній ніж та решітка. Такі мясорубки варто купувати, якщо планується працювати з куриним або відвареним мясом.
Мясорубки напівунгер (1/2 унгер, Unger S3) комплектується підрізною решіткою, двостороннім ножем, решіткою. Мясорубки з набором напівунгер використовуються для переробки сирого жилавого мясо.
Мясорубки повний унгер (Unger S5) комплектуються підрізною решіткою, двома двосторонніми ножами, великою та малою решіткою. Такі моделі використовуються для переробки другосортного м’яса.
Професійні посудомийні машини використовуються у ресторанах, їдальнях та інших компаніях харчової промисловості. Професійні посудомийні машини працюють на багато швидше від побутових (один цикл миття займає до 5 хвилин) та можуть безперервно працювати весь робочий день, що значно економить час та витрати на заробітню плату персоналу.
Типи посудомийних машин:
Посудомийні машини – призначені для миття тарілок;
Котломийні машини – призначені для миття високих каструль, котлів, дек;
Бокаломийні машини – призначені для миття бокалів.
Головна відмінність в цих підгрупах – розміри миючої камери;
Тістоміси - машини для механічного замішування тіста. Одну порцію теста тістоміс замішує близько 15 хвилин. На сьогоднішній день тістомісильники набули широкого поширення в їдальнях, ресторанах, підприємствах-виробниках хлібобулочних виробів. Можливо виділити три основних типи тістомісильників: для крутого тіста, спіральні тістоміси і планетарні тістоміси.
Точила / точильні станції застосовуються для професійної заточування усіх видів ножів:
європейських ножів з двостороннім заточуванням леза;
японських ножів з одностороннім заточуванням леза;
серрейторних ножів з пилкоподібною лезом;
керамічних ножів.
Також професійні точила можна застосовувати для заточування ножиць в перукарнях.