Каталог
Завантаження...
Кутер - обладнання для подрібнення продуктів (таких як фарш, овочі, горіхи та ін.). Кутери є головним елементом при приготуванні фаршу на підприємствах з м'ясопереробки.
При виробництві ковбасних виробів потрібно дуже високий ступінь подрібнення, який забезпечує однорідність структури, рівномірне перемішування, високу липкість, в'язкість і волого...
Кутер - обладнання для подрібнення продуктів (таких як фарш, овочі, горіхи та ін.). Кутери є головним елементом при приготуванні фаршу на підприємствах з м'ясопереробки.
При виробництві ковбасних виробів потрібно дуже високий ступінь подрібнення, який забезпечує однорідність структури, рівномірне перемішування, високу липкість, в'язкість і вологоутримуючу здатність фаршу. Для цього застосовують кутери і машини безперервної дії для тонкого подрібнення м'яса, тривалість обробки залежить від ступеня подрібнення м'язових волокон.
Кутер об’ємом 3,2 літра з ножами із нержавіючої сталі, корпус - пластик, Кришка з полікарбонату з отвором для додавання інгредієнтів в процесі обробки, аварійне гальмо двигуна, швидкість - 2800 об / хв., 220 В
SIRMAN C 4 - професійний кутер для застосування в їдальнях і ресторанах. Обсяг ємності - 3,3 л., Корисний об'єм - 1,5 л. Обороти 2800 об / хв.
Корпус нерж.сталь, прозора верхня кришка з харчового полікарбонату, гальмо мотора, чаша 3 л (діаметр 210 мм, висота 105 мм), швидкість 1400 об / хв. 220В.
SIRMAN C 4 VV - професійний кутер для застосування в їдальнях і ресторанах. Обсяг ємності - 3,3 л., Корисний об'єм - 1,5 л. Обороти 1100-2600 об / хв.
Корпус нерж.сталь, прозора верхня кришка з харчового полікарбонату, гальмо мотора, дежа 5 л (діаметр 210 мм, висота 160 мм), швидкість 1400 об / хв. Потужність 0,75 кВт, 220В.
SIRMAN C 6 VV CE - професійний кутер для застосування в їдальнях і ресторанах. Обсяг ємності - 5,3 л., Корисний об'єм - 3,1 л. Обороти 1100-2600 об / хв.
Robot Coupe R2 - професійний кутер для застосування в їдальнях і ресторанах. Обсяг ємності - 2,9 л. Обороти 1500 об / хв.
Robot Coupe R3 - професійний кутер для застосування в їдальнях і ресторанах. Обсяг ємності - 3,7 л. Обороти 1500 об / хв.
Конструкція кутера
У кутері ріжучим і перемішуючим механізмом є кілька пар спеціальних ножів, які обертаються в площині, перпендикулярній площині обертання чаші. Сучасні кутери оснащені системою створення вакууму, що дозволяє видаляти з фаршу повітря, а також пристроями для завантаження / розвантаження продукту, дозування інгредієнтів і т.і. При цьому, коригуючи час роботи, можна змінювати ступінь подрібнення продуктів. Так кутери можуть приготувати велико-, середньо-, дрібнодроблене м'ясо і паштети.
Характеристики кінцевого продукту
За допомогою кутера можна подрібнити і рівномірно перемішати кілька видів м'яса. Для створення більш ніжної консистенції м'ясного фаршу в процесі виробництва в апарат можна додати воду. На відміну від м'ясорубки, у кутері не відбувається натиснення на продукт і сік не витікає. Це дозволяє зберегти більше поживних речовин.
Як купити кутер
У магазині http://food-staff.com.ua Ви можете купити кутери для професійного використання. Для оформлення замовлення Ви можете зателефонувати за вказаними телефонами або оформити замовлення прямо на сайті.